Draft programme

Wednesday, May 15, 2019
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
›9:00 (2h)
WG Meeting
Women Writers in History
›9:00 (2h)
WG Meeting
Guidelines and Standards
›9:00 (2h)
WG Meeting
Sustainable publishing of metadata
›9:00 (2h)
WG Meeting
Bibliographical Data
›9:00 (4h)
›11:00 (2h)
WG Meeting
WG Chairs Exchange Session
›11:00 (2h)
›11:00 (2h)
›11:00 (2h)
›13:00 (1h)
›14:00 (45min)
›14:45 (45min)
Panel session with the DARIAH Board of Directors
Moderators: Agiatis Benardou and Sarah Kenderdine
›15:30 (30min)
›16:00 (2h)
Workshop
Swimming in (Linked) Data: Using the Semantic Web to make sense of Spatial Humanities
›16:00 (2h)
Workshop
Ensuring the sustainability of the Open Marketplace: a community-driven approach
›16:00 (2h)
Workshop
Ethical and legal considerations in obtaining, sharing and reusing data from human participants - workshop proposal
›16:00 (2h)
Workshop
Cultural Heritage Reuse Cases: Facilitating the Exchange of Perspectives between Heritage Professionals and Researchers
›16:00 (2h)
Workshop
Let's Be FAIR: Forging Organisational Recommendations on Research Data in the Humanities
›18:00 (1h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1